Usluge

9 Colore 1.jpg

TURISTIČKA ANIMACIJA

Samarcanda je brand koji označava kvalitetu u organizaciji turističke animacije. Kroz stečeno dugogodišnje iskustvo, Samarcanda je stvorila svoj vlastiti know-how koji se bazira na sustavu dinamičnog poslovnog razmišljanja koje se stalno razvija, te počiva na razrađenim procedurama i metodologiji.

Osnove ovog sustava su: zadovoljstvo zaposlenika, zadovoljstvo gostiju te zadovoljstvo naših poslovnih partnera.

Nudimo bogate i raznovrsne programe za djecu i odrasle. Dnevni i večernji programi za djecu prilagođeni su dobnim skupinama i izvode se na bazi dvotjednih tematskih aktivnosti. Programi za odrasle protežu se kroz dnevne i večernje aktivnosti, a večernji show programi su na visokom profesionalnom i organizacijskom nivou. 

ORGANIZACIJA EVENATA

Kao full-service agencija za organizaciju evenata u mogućnosti smo ponuditi paletu proizvoda i usluga (voditelji, hostese, interaktivni i izvođački program, predstave za djecu i odrasle, natjecateljske igre...) za: zabave povodom obilježavanja godišnjice osnivanja tvrtke, poslovne domjenke, dječje rođendane, dječje evente i evente za odrasle u shopping centrima, evente povodom obilježavanja blagdana te bilo koji oblik evenata za djecu i odrasle, team-building programe usmjerene na poboljšanje društvenih odnosa, rješavanju zadataka i međuljudskih problema koji utječu na funkcioniranje tima i koji izvrsno doprinose poboljšanju timskog rada.

Raspolažemo sa svim potrebnim materijalima, rekvizitima, kostimima, scenografijama, šminkom, radnim uniformama, glazbom, tehnikom, itd.

Imamo tim obučenog i stručnog kadra koji može izraditi strategiju razvoja eventa prema Vašim potrebama s ciljem postizanja zacrtanih rezultata.

IZRADA MASKOTA 

Razvoj maskote prema Vašim željama i smjeru u kojem Vi želite i u suradnji s našim timom.

IZRADA RADNIH UNIFORMI 

Nudimo izradu kvalitetnih radnih uniformi talijanskog dizajna za animatore i osoblje hotela.