Posao turističkog animatora

POSTANI 1 OD NAS

Postati 1 od nas je jednostavno. Ako si upoznat sa koracima procesa selekcije i veseliš se polasku, pošalji nam svoj životopis on line i pripremi prtljagu za jedno od naših 60 destinacija iz snova: otkrit ćeš tri plusa Samarcande.

 

samarcanda_2015_red_2.jpg

Zašto odabrati Samarcandu?

Destinacije. Samarcanda nudi svojim animatorima široku i bogatu paletu destinacija diljem svijeta. Turistička naselja visoke kvalitete u Hrvatskoj i inozemstvu gdje su kvaliteta i stil rada samih animatora na zavidnim razinama. Samarcanda je sa svojom animacijom pristuna u prestižnim naseljima u Hrvatskoj: Bi Village u Fažani, kamp Valalta u Rovinju, Arenaturist Hoteli u Medulinu, Zaton Holiday Resort u Ninu, Plava Laguna u Poreču, Centinera Resort u Banjolama, Turističko naselje Croatia u Sv.Filip i Jakovu, Bluesun hoteli u Bolu na Braču i grad Vir.

Kontinuitet. Samarcanda nudi animaciju tijekom čitave godine diljem svijeta. Iz ovog razloga, mogućnosti da animacija postane tvojim zanimanjem, doista su realne.

Plaća/doprinosi. Sigurnost plaćanja i jasnoća pri definiranju radnog odnosa čine Samarcandu uzornim primjerom ozbiljnosti.

 

SLIJEDI NAŠE PRIJEDLOGE KAKO BI POSTAO ODMAH ANIMATOR SAMARCANDE

Osnovni profil animatora Samarcande. 

Kako bi mogli sudjelovati u procesu regrutiranja, treba posjedovati neke osnovne karakteristike: 

 • navršenih 17 godina
 • dati vlastitu raspoloživost od najmanje 2 uzastopna mjeseca (srpanj i kolovoz)
 • imati iskustva, hobije, interes, položene tečajeve, znanja i vještine
 • aktivno se koristiti stranim jezicima
 • imati predispoziciju za jednostavno i lako uspostavljanje međuljudskih odnosa
 • imati predispoziciju za život i rad u timu

 

Profili koje traži Samarcanda

Rad s djecom/mladima: animatori za rad u Flinky Mini clubu (3-6godina), Flinky Maxi clubu  (7-10 godina), Junior clubu (11-15 godina), Teens clubu (16-18 godina).

Sportske aktivnosti: voditelj sporta, organizator sportskih turnira, instruktor jedrenja, wind-surfa, kanua, plivanja, tenisa, streličarstva, nogometa, fitnessa, borilačkih vještina, skijanja.

Kontakt: voditelj info punkta, PR, turistički pratitelji, voditelj kontakt animacije, kontakt animatori.

Tehničke aktivnosti: audio video tehničar - tehnička podrška svim aktivnostima tijekom dnevne i večernje animacije.; grafički dizajneri i web reporteri.

Koreograf za pripremu i postavljanje glazbeno-scenskih izvedbi prema već osmišljenim programima.

Performeri/izvođači: pjevači i pjevačice, plesači i plesačice, glumci i glumice, žongleri, mađioničari, glazbenici i ostali umjetnici.

 

Kako i gdje se prijaviti za posao?

Prijaviti se možete na našoj web stranici na način da ispunite on-line prijavnicu ili direktno ovdje .

Pri popunjavanju prijavnice ne zaboravi slijedeće:

 • datum rođenja
 • fiksni i mobilni broj telefona
 • potpuna adresa stanovanja ili privremenog boravka
 • e-mail adresa
 • 2 fotografije (jedna lica i jedna čitave figure)
 • tvoja vremenska raspoloživost za rad
 • tvoje obrazovanje, radno iskustvo, hobi, interesi, diplome ili dokazi o položenim tečajevima

Svi su ovi podaci neophodni kako bi procijenili tvoje osnovne karakteristike i kako bi te mogli pozvati na prvi intervju.
 

Kako i gdje pristupiti prvom krugu selekcija?

Nakon što je životopis poslan, pozvat ćemo te telefonom na intervju u tebi najbliži ured (Zagreb, Rijeka, Pula) ili ćemo te obavijestiti o datumu našeg dolaska u tebi najbliži grad. Tijekom ovog prvog susreta naši će ti djelatnici predstaviti tvrtku, organizacijsku strukturu, karakteristike uloge za koju se kandidiraš, proces selekcije, stil rada i života u turističkom naselju, uvjete radnog odnosa.

Zatim će te pitati o tvojim radnim iskustvima i motivaciji. Na kraju će te pitati o tvojim karakteristikama, a vezano za ulogu za koju se kandidiraš. Na samom kraju će te obavijestiti o rezultatu intervjua koji može biti:

 • poziv za sudjelovanje na edukaciji/seminaru Samacademy
 • negativan odgovor

 

Kako sudjelovati na programima obrazovanja odnosno na Academy?

Tijekom intervjua ćeš saznati  sve informacije vezano za upise, datume i sudjelovanje. Na Academy-u mogu sudjelovati svi oni koji po prvi put namjeravaju raditi za Samarcandu na jednoj od gore navedenih pozicija, a upisi se vrše samo na poziv naših djelatnika s kojima ćete imati intervju, pri čemu se potpisuje obrazac kojim se osoba obvezuje na sudjelovanje.

 

Kada ćeš saznati odluku o odredištu?

Odluku o odredištu ćeš saznati u trenutku kada ti bude ponuđen posao - za one kojima će ovo biti prvi put da rade za Samarcandu moguće destinacije su u Hrvatskoj, Italiji  i u inozemstvu.

 

Naši uredi gdje će se vršiti selekcije su:

 • Rijeka, Ive Marinkovića 2A, tel.051 493 500 fax. 051 493 504 mob. 091 246 2227
 • Fažana (Pula), Turističko naselje Bi Village. Za sve informacije zvati ured u Rijeci