Tea Petković

Tea Petković, Responsabile Mini Club

 

Tea Pertković.jpg

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIDJELO RADEĆI SEZONU KAO TURISTIČKI ANIMATOR U SAMARCANDI:

Dani ispunjeni dječjim smijehom i pozitivnom atmosferom. Osjećaj nakon večernjih programa. Organizacija uspješnih evenata i zadovoljstvo gostiju. Dobar utisak koji traje cijelu godinu zbog gostiju koji se redovito javljaju i onda znaš da ste napravili super posao.

 

KAKO JE OVA SEZONA PRIDONJELA TVOM PRIVATNOM I POSLOVNOM RAZVOJU, TJ.ŠTO SI NAUČILA U SEZONI:

Kao i svake sezone, i ove sam imala priliku poboljšati svoje znanje stranih jezika kroz komunikaciju s gostima i kolegama, kao i poštivati naše različitosti i karaktere. Timski rad i organizacijske aktivnosti također je nešto što se svake godine sve više razvija. Koji god posao u životu radili, sposobnosti stečene na ovom poslu uvijek možemo iskoristiti.

 

ZAŠTO ŽELIŠ PONOVNO RADITI OVAJ POSAO I OVE SEZONE:

Svaka sezona je različita s različitim ljudima i karakterima i neusporediva je s prijašnjom. Zato se veselim novoj i novim iskustvima!

 

ZAŠTO MISLIŠ DA BI SE MLADI TREBALI ODLUČITI PROVESTI SEZONU RADEĆI KAO TURISTIČKI ANIMATOR:

Mislim da je ovo tip posla na kojem se mogu razviti na puno područja, a pritom provesti ljeto na moru i zabaviti se. Strani jezici, komunikativnost, prihvaćanje različitosti, organizacija, javni nastup i rad u timu nešto je što dobiješ u ovom poslu. Plus, privatno upoznaš puno novih ljudi, živiš s njima 24 sata, dijeliš dobre i manje dobre dane te stekneš prijatelje za cijeli život. 

 

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIĐA U SAMARCANDI:

Obiteljska atmosfera. Prilika za napredak. Motivacija i podrška. Bez obzira na pozicije, svi su uvijek spremni pomoći, dati savjet, podijeliti iskustvo i prenijeti svoje znanje na druge. Na kraju svega, pozitivna prijateljska okolina.

 

OPIŠI POSAO ANIMATORA U TRI RIJEČI:

Mi nosimo osmijehe. 

 

TVOJA PORUKA BUDUĆIM ANIMATORIMA:

''You are CAPABLE of more than you think.''