Double-click to edit
Toggle toolbar
  - + x
Start  

Marija Dragojević

Marija Dragojević, Responsabile Mini Club

Marija Dragojević.jpg

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIDJELO RADEĆI SEZONU KAO TURISTIČKI ANIMATOR U SAMARCANDI:
Mnoštvo novih ljudi, divni gosti i njihova djeca, radne kolege koji su postali prijatelji i kvalitetno iskorišteno ljeto.

 

KAKO JE OVA SEZONA PRIDONJELA TVOM PRIVATNOM I POSLOVNOM RAZVOJU, TJ.ŠTO SI NAUČILA U SEZONI: S obzirom da je posao usko vezan s mojom budućom strukom, ovaj posao je izvrsna praksa za budućnost kao učiteljice. Osim toga, ovaj posao daje priliku bolje ovladati jezicima koje si dosad učila, ali i ovladati nekim novima. Učila sam  raditi u timu, prihvaćati kompromise i na kraju krajeva, učila kako postati  što kvalitetnija osoba.

 

 

ZAŠTO ŽELIŠ PONOVNO RADITI OVAJ POSAO I OVE SEZONE:

Zato što me ovaj posao baš ispunjava, raduje me rad s djecom i odraslima, nadam se novim ljudima i poznanstvima, ali i druženje sa starim prijateljima! Plus, sunce - more - ljeto! :D

 

 

ZAŠTO MISLIŠ DA BI SE MLADI TREBALI ODLUČITI PROVESTI SEZONU RADEĆI KAO TURISTIČKI ANIMATOR:
Zato što je ovo više od  samog posla.  Svaki dan sezone imaš priliku raditi na sebi i naučiti nešto novo.  Radiš što voliš i još si plaćen za to, jel može bolje?  

 

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIĐA U SAMARCANDI:
Šefovi  koji su uvijek tu kad ti trebaju, rad u timovima  na različitim lokacijama i mogućnost napredovanja kroz godine.

 

OPIŠI POSAO ANIMATORA U TRI RIJEČI:
Eventi, zabava i prijatelji.

 

TVOJA PORUKA BUDUĆIM ANIMATORIMA:

Nemojte  se  bojati probati nešto novo! Ako ste otvoreni, komunikativni, volite biti u društvu, želite kvalitetno  provesti ljeto - postanite (i ostanite)  animator! :)