Double-click to edit
Toggle toolbar
  - + x
Start  

Iva Štimac

Iva Štimac, Koreograf

 

Iva Štimac.jpg

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIDJELO RADEĆI SEZONU KAO TURISTIČKI ANIMATOR U SAMARCANDI:

Najviše mi se svidjela pozitivna energija i timski rad.Također,radna atmosfera u timu je bila odlična.Svi smo se slagali i privatno i poslovno a to je ono što meni osobno najviše znači.

 

KAKO JE OVA SEZONA PRIDONJELA TVOM PRIVATNOM I POSLOVNOM RAZVOJU, TJ.ŠTO SI NAUČILA U SEZONI:

Naučila sam neki novi spektar pokreta i općenito rada na koreografijama i mjuziklima na drugi način. Meni svako novo iskustvo puno znači jer me to obogaćuje kao plesača i kao osobu i uvijek naučim nešto novo što mi kasnije može pomoći u daljnjem radu i razvoju.

 

ZAŠTO ŽELIŠ PONOVNO RADITI OVAJ POSAO I OVE SEZONE:

Ovaj posao bi radila i sljedeće sezone jer mi je bilo zaista divno i nakon odrađene sezone imala sam osjećaj kao da već godinama radim ovaj posao.Ekipa je bila odlična i rad u velikom timu mi se jako sviđa. Ja ću ovu sezonu pamtiti zauvijek i nakon 3 mjeseca rada vratila sam se totalno ispunjena.Moj tim je osjetio koliko sam energije i truda uložila da na što bolji način nauče sve a opet da ne izađu na pozornici u stresu( jer većini su to bili prvi nastupi) i vratili su mi istom mjerom. To što su me proglasili Bestom 2016. mi jako puno znači.Meni je to nagrada za sav moj trud koji sam uložila ove sezone i iznimno mi je drago što su oni sve to prepoznali i vraćali mi istom mjerom.Jednostavno sam se vratila sretna i ispunjena do neba i to je razlog zašto bi se vratila sljedeće sezone.

 

ZAŠTO MISLIŠ DA BI SE MLADI TREBALI ODLUČITI PROVESTI SEZONU RADEĆI KAO TURISTIČKI ANIMATOR:

Ovo je idealan posao za mlade ljude.Spoji se posao sa užitkom kako i sam kaže Samarcandin moto.

 

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIĐA U SAMARCANDI:

U Samarcandi mi se najviše sviđa to što pored redovnog posla organiziraju se razni eventi tako da sezona ne prođe monotono. Konkretno, u Laguni Poreč smo imali svaki tjedan nešto novo i meni je to bilo super.

 

OPIŠI POSAO ANIMATORA U TRI RIJEČI:

Rad,zabava,druženje.

 

 

TVOJA PORUKA BUDUĆIM ANIMATORIMA:

Pomažite jedan drugome,širite pozitivnu energiju,nemojte se svađati i previše tračati i ljeto će vam biti divno.