Inga Đuđik

Inga Đuđik, Responsabile Serale

 

Inga.jpg

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIDJELO RADEĆI SEZONU KAO TURISTIČKI ANIMATOR U SAMARCANDI:

Najljepše od svega jest kada ljudi koji su ti u početku bili stranci postanu pravi prijatelji, što ti se gosti s kojima je komunikacija počela običnim "dobro jutro" javljaju i nakon šest mjeseci da pitaju hoćeš se vratiti u isto mjesto. I općenito, taj užurbani tempo, neprestane novosti koje se događaju, pjesme i ples i smijeh, osjećaj povezanosti sa svojim timom, nešto što se mora doživjeti da bi se znalo koliko je dobar osjećaj raditi kao animator u Samarcandi.

 

KAKO JE OVA SEZONA PRIDONJELA TVOM PRIVATNOM I POSLOVNOM RAZVOJU, TJ.ŠTO SI NAUČILA U SEZONI:

Što se poslovnog dijela tiče, neke strane jezike sam dovela do savršenstva, neke druge sam počela učiti ili sam barem usvojila neke osnove, naučila sam raditi neke stvari koje nikada prije nisam radila npr voditi programe na mikrofon, motati kablove, spajati razglas i slično. Ali ono što je po meni bitnije jest da sam postala organiziranija jer sam na sezoni to morala biti, naučila sam misliti šire nego inače, razvijati vlastite ideje, a ne samo slijediti tuđe.

 

ZAŠTO ŽELIŠ PONOVNO RADITI OVAJ POSAO I OVE SEZONE:

Jer je sezona u animaciji nešto sasvim drugačije od "normalnog" života ostatak godine. I kada devet mjeseci radiš, učiš, živiš tako normalno, onda jedva čekaš ta tri mjeseca neke druge stvarnosti, života na moru, provođenja 24 sata s ljudima koje u početku ne znaš, a ubrzo ti postanu najbolji prijatelji.

 

ZAŠTO MISLIŠ DA BI SE MLADI TREBALI ODLUČITI PROVESTI SEZONU RADEĆI KAO TURISTIČKI ANIMATOR:

Jer u animaciji postoji mjesto za svakoga. Čar animacije je što spaja različite ljude i različite talente, pa uz posao koji je na moru dobiješ i odličnu ekipu s kojom provedeš tri mjeseca.

 

ŠTO TI SE NAJVIŠE SVIĐA U SAMARCANDI:

Opuštena atmosfera i prijateljski odnos između ljudi.

 

OPIŠI POSAO ANIMATORA U TRI RIJEČI:

Zabava, smijeh, ljubav

 

TVOJA PORUKA BUDUĆIM ANIMATORIMA:

Nemojte se bojati vlastitih ideja, iskoristite vaše znanje i talente da se istaknete, a ono što ne znate nadoknadite brojnim pitanjima i voljom za rad. Samo ljubav.