Academy - edukacije

12508710_10153111136861887_2687100575642415281_n.jpg

 

Samarcanda Academy

Academy je Samarcandin program obrazovanja na kojem se obučavaju stalni i sezonski zaposlenici. Čitav proces je u potpunosti besplatan. Tijekom intervjua ćeš saznati  sve informacije vezano za upise, datume i sudjelovanje. Samarcanda Academy namijenjena je onima koji namjeravaju raditi na slijedećim pozicijama:

  • Rad s djecom/mladima: animatori za rad u Flinky Mini clubu (3-6godina), Flinky Maxi clubu  (7-10 godina), Junior clubu (11-15 godina), Teens clubu (16-18 godina).

  • Sportske aktivnosti: voditelj sporta, organizator sportskih turnira, instruktor jedrenja, wind-surfa, kanua, plivanja, tenisa, streličarstva, nogometa, fitnessa, borilačkih vještina, skijanja.

  • Kontakt: voditelj info punkta, PR, turistički pratitelji, voditelj kontakt animacije, kontakt animatori.

  • Tehničke aktivnosti: audio video tehničar - tehnička podrška svim aktivnostima tijekom dnevne i večernje animacije; gerafički dizajneri i web reporteri.

  • Koreograf za pripremu i postavljanje glazbeno-scenskih izvedbi prema već osmišljenim programima.

  • Performeri/izvođači: pjevači i pjevačice, plesači i plesačice, glumci i glumice, žongleri, mađioničari, glazbenici i ostali umjetnici.

 

PROČITAJ ODGOVORE NA NAJČEŠĆA PITANJA

Tko može sudjelovati?

Mogu sudjelovati svi oni koji po prvi put namjeravaju raditi za Samarcandu na jednoj od gore navedenih pozicija.

Koliko traje?

Od četiri do šest dana.

Kako se vrše upisi?

Upisi se vrše samo na poziv naših djelatnika s kojima ćete imati intervju, pri čemu se potpisuje obrazac kojim se osoba obvezuje na sudjelovanje.

Kakve su mogućnosti zapošljavanja?

Oni koji uspješno prođu drugi dan edukacije imaju dobre izglede da postanu djelatnici Samarcande.