SAMDAYS 2018 V.I.P.

03.12.2018 / Novosti

SAMDAYS 2018 V.I.P.

Grad Opatija bio je domaćin najvećeg eventa, ne samo u Samarcandi, nego općenito u svijetu turističke animacije. Event Samdays tradicionalno je okupljanje djelatnika Samarcande i prekrasan način zatvaranja još jedne uspješne sezone, ali i prilika za druženje i razmjenu iskustava turističkih animatora.

Trodnevni je event prepoznala i Hrvatska Turistička Zajednica koja je cijeli event popratila u skolpu projekta " Croatia Full Of Life ".

Kao i na svakim Samdaysima izabrani su najbolji  animatori svakog turističkog naselja, te je dodijeljen i nagrada Rookie - za najboljeg novog animatora svake destinacije; dodijeljeni su i bedževi vjernosti za 5 i 10 godina rada u Samarcandi, dok su neki dobili i svoju "zvijezdu slavnih".

Naravno da nije nedostajalo ni tematskih Partija koji su se održaliu u klubu "Angiolina", a predstavljen je i prvi Wipe Out event u Hrvatskoj.

Veliko zatvranje Samdaysa bilo je na riječkom Korzu, gdje je 650 animatora iz Hrvatske i svijeta uz pjesmu i ples pokazalo još jednim eventom zašto je Samarcanda animacija vodeća u Hrvatskoj i svijetu u ovokm poslu. 

Hvala još jednom svim animatorima koji su nam se pridružili u ovom trodnevnom eventu.

Vidimo se na Samdaysima 2019!

 

Pratite našu Web i Facebook stranicu za više slika i videa koji dolaze uskoro!